FAQ om bedøvende krem, magisk krem, nopain krem og smertestillende krem

FAQ om bedøvende krem, magisk krem, nopain krem og smertestillende krem

Her har vi samlet FAQ om bruk og effekt av anestesikremer på markedet. FAQen svarer på de fleste spørsmålene som stilles på internett om bruk, effekt og effekt av bedøvende kremer.

Men før vi svarer på de mange spørsmålene om bedøvelseskremer, er det viktig å avklare de ulike navnene anestesikremer er kjent under, som dekker det samme behovet.

Hensikten med anestesikremer er å skape en lokalbedøvende effekt på huden, på et gitt hudområde i en begrenset periode. Navnene på produktet er:

 • Lokalbedøvende kremer
 • bedøvelseskrem
 • Nopain krem
 • Smertestillende kremer
 • Magisk krem
 • Smertefri krem
 • Nummereringskrem (engelsk)
 • Lokalbedøvelse

Navnene ovenfor dekker det samme behovet, nemlig å få en smertefri behandling , som kan være en smertefri tatovering, smertefri laserbehandling eller et smertefritt tannlegebesøk.

Smertestillende kremer kan være misvisende, da du kan forbinde dette med en smerte som er påført, deretter bruker du en smertestillende krem. Det motsatte er tilfellet med bedøvende krem, da kremen brukes før en behandling eller før smerten påføres.

Vi har valgt å ta med oss smertestillende kremer, da dette resultatet kommer opp som et relatert søk på Google. Og siden vi ønsker å informere så mange som mulig, er navnet smertestillende kremer inkludert i vår FAQ.

Kremene brukes til lokalbedøvelse av huden eller et hudområde som skal behandles, hvor du ønsker å redusere smertene via smertelindring eller lokalbedøvelse av huden, under behandlingen.

Anestesikrem kan brukes til:

 • Bedøvende krem for hårfjerning
 • Bedøvelseskrem for laser
 • Bedøvende krem for tatoveringer
 • Vaksinasjon
 • Epilering (permanent hårfjerning)
 • Fjerning av tatoveringer
 • Permanent makeup
 • Piercing
 • Laser hårfjerning
 • Bedøvende krem for tenner
 • Bedøvelseskrem for munnen

Som du kan lese kan bedøvelseskremer brukes til mange ulike behandlingsformer og formål.

Alt i alt er målet å få en smertefri behandling, gjennom en lokalbedøvende effekt, som gir smertelindring for huden.

Dette er også en av grunnene til at populariteten til magisk krem de siste årene har vokst jevnt og trutt.

Husk at Painfree kun kan brukes utvortes.

Jåh, det kan du gjøre. Kjøper du bedøvelseskrem på nett, tilsvarer det å kjøpe den over disk uten den fysiske kontakten. Bedøvelseskrem er lovlig i Danmark, så du kan kjøpe, bruke og selge produktene uten problemer.

Før du smører bedøvelseskremen på et hudområde, er det viktig at du først renser hudområdet ved å fjerne de døde hudcellene, slik at huden blir frisk og ren. De fleste tatovører og terapeuter i kosmetikkbransjen anbefaler at du renser huden med en grønnsåpe, har du ikke denne kan du bruke en såpe som er parfymefri og parabenfri.

Etter at du har gjort huden fri for gamle hudceller, må du sørge for at området er tørt før du påfører lokalbedøvelseskremen.

Påfør kremen på ønsket område og pakk området inn i film. Det er veldig viktig at kremen ikke tørker ut etter påføring av kremen.

De fleste har matfilm på kjøkkenet og dette er et utmerket produkt for å beskytte krem mot å tørke ut. Men holder på fuktigheten slik at lokalbedøvelseseffekten kan oppstå.

Fjern først filmen mens du er hos terapeutene, noen terapeuter foretrekker at du skyller området der kremen har sittet og virket.

Hvis du skyller området, fri for kremen, før du for eksempel tatoverer deg, betyr ikke dette at effekten av kremen forsvinner.

Snakk med legen din om de vil at du skal skylle området før de behandler.

Effekten av smertefri krem eller smertestillende krem avhenger av hvor på kroppen kremen brukes.

Og det kan virke rart at det skal være forskjell på hvor lang tid kremen tar før du kan kjenne at den virker.

Hvis du selv har vært til behandling, kan du nikke og kjenne igjen at noen steder på kroppen gjør mer vondt enn andre – og det er fordi kroppen har ulike nivåer av smerte.

Smerteforskjellene på kroppen er kjent spesielt innenfor tatoveringer, hvor smertene skal være betydelig større i de områdene hvor huden er tynn, som for eksempel underarmene, under føttene og ved ribbeina.

Det samme prinsippet gjelder smertestillende og magiske kremer. Via Painfree timeplanen kan du lese hvor lang tid du bør regne med at kremen tar før effekten av bedøvelsen begynner. Timeplanen for Smertefri kremen er delt inn i de enkelte delene av kroppen.

Mengden smertelindrende krem som skal brukes avhenger av størrelsen på området som skal behandles eller tatoveres.

Skal du ha laser eller tatovering på et lite område vil det i utgangspunktet være nok å bruke en krukke med Painfree, er det et større område eller flere små områder må du selvsagt bruke mer enn en krukke.

Det er imidlertid viktig at du ikke sparer på lokalbedøvelseskremen, som må påføres, et tykt lag med krem på hudområdet, for å oppnå best mulig effekt.

Mengden nopain krem som skal brukes avhenger også av:

Antall ganger du trenger behandling. Laserbehandlinger som tatoveringsfjerning og hårfjerning kan ta flere behandlinger over lengre tid. I disse tilfellene må du passe på at du ikke går tom for smertestillende krem.

Hvis du har gjennomgått kosmetiske behandlinger eller har tatoveringer der du frykter smertene, kan løsningen være en lokalbedøvelseskrem.

Fornyelse, endring, med ønsket om en yngre alderdom og å være ‘den beste versjonen av oss selv’ er kommet for å bli.

Noen uttrykker sitt utsagn via og med tatoveringer, andre bruker kosmetiske behandlinger som fillers, ultralyd og permanent sminke eller hårfjerning, mens andre finner en kombinasjon av tatoveringer og kosmetiske behandlinger som den beste løsningen.

I dag har vi et uendelig antall muligheter til å designe sitt eget utseende fra topp til tå, og har med den utviklingen skapt stor etterspørsel etter muligheten for smertestillende tatoveringer og smertefrie kosmetiske behandlinger.

Med Smertefrie bedøvelseskremer gir det muligheten til å oppnå smertelindrende behandlinger, skånsomt men effektivt.

Det finnes mange ulike lokalbedøvelseskremer på markedet, noe som kan gi noe usikkerhet rundt kvalitet, effekt og veiledning ved bruk av kremen.

Hos Painfree har vi dansk kundeservice tilgjengelig. Vi leverer selvfølgelig en grundig veiledning når du kjøper Smertefritt.

Sørg derfor alltid for å følge instruksjonene slik de er skrevet i manualen. Smertefri krem er kun til utvortes bruk og det er viktig å følge dette,

Som med mange andre produkter som inneholder aktive ingredienser, anbefales det å gjennomføre en liten test av kremen for å sikre at du tåler lokalbedøvelseskremen du har kjøpt.

Du kan teste et lite område på fingeren eller baksiden av hånden. Selv om det er en test, pakk det lille området inn i film for å forhindre at kremen tørker ut. Med denne metoden oppnår du det beste resultatet av effekten og om du tåler kremen.

Om du vil ha kosmetiske behandlinger, tatoveringer eller noe helt annet er til syvende og sist opp til deg. Til alle kan gjøre hva alle vil.

Som med mange andre ting i livet er det lurt å gjøre research grundig på forhånd, uansett om vi snakker om lokalbedøvelseskrem, tatovører eller klinikker for å sikre at nødvendig standard og kvalitet er i orden.

Context Menu is disabled by theme settings.