Salgsbetingelser

Generelle opplysninger

Painfreecream Sweden

Betaling

Når du handler hos oss, kan du velge forskjellige betalingsmåter. Du velger bare det som passer deg best. Du kan betale med Visa, Mastercard og paypal

Levering & frakt

Fast frakt kr 69-  

Alle våre pakker, der ikke annet er avtalt sendes med PostNord og Helt Hjem,og du vil enten motta pakken din i postkassen, på dørmatten eller på ditt nærmeste utleveringssted.

Vi pakker og sender bestillingen din raskest mulig. Pakken din vil ankomme dørmatten, postkassen eller ditt nærmeste postkontor/post i butikk innenfor 2-6 virkedager. Du vil få en sms eller en mail av posten, med informasjon om når og hvor du kan hente pakken din. Unntaket er varer som er oppgitt med lengre leveringstid.

Vi beklager at du har mottat en pakket som er skadet. Dessverre skjer det transportskader det engang iblant. For at vi skal kunna ta saken videre med budtjenesten som har levert pakken, trenger vi informasjon om pakken din. Vi behøver også bilder av pakkens tilstand ved levering. Send denne informasjonen til info@painfree.no

Jeg har ikke mottatt min pakke

Dersom pakken er en servicepakke sender vi en mail når pakken er sendt. Fra vi pakker ordren til den er fremme kan det gå 2-6 dager avhengig av hvor i verden du bestiller i fra. Ved forsendelser med småpakker eller brevpost vil du få en hentelapp i postkassen din når pakken er ankommet ditt postkontor.

Uhentede pakker

Painfreecream forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.

Endre leveringsadresse

Så lenge ordren ikke er pakket, er det mulig å endre leveringsadresse. Etter dette er det desverre ikke mulig. Men når hentemeldingen kommer kan budtjenesten kontaktes.

DET TAS FORBEHOLD FOR TRYKKFEIL, LAGERSTYRINGSFEIL OG PRISENDRINGER.

Retur- og angrerett

Skulle du mot forventning angre kjøpet, har du retten til å bytte og returnere dine varer innenfor 60 dager. Hvis du angrer kjøpet ditt, skal du returnere varen i samme stand og mengde som da du mottok den. Kjøpesummen krediteres kontoen din innenfor 10 dager.

Bytting

Alle varer kan byttes innenfor 14 dager. Ta kontakt med oss for bytte. Vi dekker frakten for bytte av varen. .

Reklamasjon

Varer som returneres med reklamasjon kan bli erstattet av en ny samme vare innen 10 dager, eller hvis man ønsker pengene tilbake. Hvis vi ikke har varen, vil det betalte beløpet bli kreditert innenfor 10 dager.

Varens stand ved returnering

Du er kun ansvarlig for eventuell redusert verdi av varens verdi som skyldes annet enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet, får du ingenting av kjøpsbeløpet i retur.

Unntaksvarer av angreretten

Følgende varer er et unntak av angreretten:

Levering av forseglede varer, som av hygiene og sunnhetsmessige årsaker ikke er egnet til å bli returnert, og hvor forseglingen er blitt brudt etter leveringen.

Du mister din angrerett dersom du bryter forseglingen på varer, som av sunnhetsbeskyttelse- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet til at bli returnert.

Hvis du skulle ha ytterligere spørsmål kan du få svar på det meste på info@Painfree.no