OM PAINFREE

Hvem er Painfree?

Alle som har tatt en tatovering eller fjernet en, vet hvor vondt det kan være. Det er ikke noe hyggelig med smerte, men det er dessverre en realitet vi må forholde oss til når vi endrer på utseendet. Kroppsendringer og kosmetiske behandlinger koster blod, svette og tårer. Heldigvis har bedøvelseskremer i løpet av det siste tiåret gjort at smerte hører fortiden til. Bedøvelseskremen Painfree har hjulpet tusenvis av mennesker med å gjøre kroppsendrende behandlinger til en lek.

Garanterte smertefrie behandlinger:

Når du velger en bedøvende krem, er det viktigst å finne en krem som er effektiv nok til å vare gjennom mesteparten av økten, enten det er laserbehandling eller hud under en tatoveringsmaskin. Det siste du ønsker, er å få en ubehagelig overraskelse der den lammende effekten varer mye kortere enn økten. Painfree garanterer at du blir fornøyd og har effektivt hjulpet mange kunder med å bedøve huden som blir behandlet ved at du mister berøringssansen når du komfortabelt går gjennom en behandling.

Painfree hjelper med alt innen tatoveringer og permanent sminke. Kundene våre kan være trygge på at kremen vår ikke bare er en behagelig måte å håndtere smerter på, men også er et produkt som er utviklet i et erfarent og gjennomsiktig laboratorium. Painfree har vært i bruk i 12 år, og denne erfaringen har bidratt til å utvikle bedøvende kremer og etterbehandlingskremer som kommer til å bidra til smertelindring i mange år fremover.

Kåret til det beste valget i Europa og Nord-Amerika:

Painfree er uten tvil et av de ledende merkene i sin kategori. Det har vært blant de ledende bedøvelseskremene i Danmark, Tyskland, USA og Canada som et testet produkt med ekstremt effektive resultater. Painfree går for å være én av de mest anbefalte bedøvelsesløsningene for tatovører og kosmetiske spesialister over hele Europa og Nord-Amerika.

Si farvel til smerte og gjør deg klar for en behagelig opplevelse.

Vi er forpliktet til å ta smertefrie løsninger på alvor med tanke på kundetilfredshet og henvisninger. Vi sørger for at du mottar det innen få dager, og forhindrer klager. Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe deg.

Hvis du vil ha best mulig behandling og bruke den beste bedøvelseskremen, bør du velge Painfree! «Ingen smerte, ingen gevinst!» er et ordtak fra fortiden! Du kan dele de nye erfaringene dine med venner og utfordre skeptikere! Tatoveringsøkter med effektiv smertelindring hjelper deg med å fullføre tatoveringen du har utsatt.

Smertelindringskrem – den fungerer!

Bedøvelseskremen vår er en ekstremt effektiv måte å redusere smerter på. Painfree gjør at du blir kvitt ubehag forbundet med tatovering, laserfjerning, permanent sminke og piercing. Bare bruk kremen vår på det ønskede området 45–90 minutter før avtalen.

Tilbake til Top
Lukk Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping