PAINFREE CREAM VANLIGE SPØRSMÅL

Bedøvelseskrem for tatovering blokkerer smertesignalene i området de påføres på, slik at signalene ikke når hjernen. Det gjør det langt mer behagelig å bli tatovert, særlig på mer følsomme hudområder. Vår bedøvelseskrem for tatovering, vårt fremste produkt, er høyt ansett blant både tatoveringsentusiaster og tatovører. Kremen lar deg slappe helt av og få tatoveringen fullført i én økt. For mange er det smerten som er det største hinderet mot å tatovere seg. Bedøvelseskremen for tatovering bedøver hudoverflaten en kort stund (opptil 3–4 timer) og gir svært effektiv smertelindring.

For å sikre maksimal bedøvelse må du UNNGÅ Å DRIKKE ALKOHOL 24 timer før tatoveringen. Hvis ikke kan bedøvelsen bli mindre virkningsfull eller vare kortere. Utfør en spot-test på et lite område dagen før bruk, spesielt hvis du har følsom hud, i 10–20 minutter på et lite område for å sikre at huden ikke blir betent. Mindre og lokal rødhet er normalt. Trinn for bruk:

1. Vask og eksfolier området som skal tatoveres, laserbehandles eller pierces grundig med såpe, vann eller eksfolieringskrem for å fjerne smuss og døde hudceller. Det gjør at kremen trenger bedre igjennom huden. Gjør området helt tørt.

2. Påfør et tykt lag med bedøvelseskrem (2 mm tykt) på området og gni det grundig inn.

3. Dekk til med plastfolie. Varmen under plastfolien bidrar til å aktivere kremen og sørger for at den ikke tørker ut.

4. La kremen forbli tildekket i 60 minutter før tatovering.

5. Etter 60 minutter skal plastfolien fjernes og kremen tørkes bort med et papirtørkle. Vent i 15 minutter, så er du klar til for smertefri tatovering!

Vår spesielle bedøvelseskrem for tatovering brukes som regel av de som ønsker å redusere smerten under tatovering. Den har likevel mange andre bruksområder, siden den trygt kan brukes overalt på kroppen. Andre bruksområder er f.eks.: tatovering, hårfjerning med laser, voksing, injisering, blodprøver, vaksinering, leppefylling, permanent make-up, piercing og annen kosmetisk hudbehandling. Den kan også brukes til å bedøve alle områder på huden, så mulighetene er endeløse!

Bedøvelseskrem for tatovering har en virketid på opptil 3–6 timer etter påføring. Den blir gradvis mindre effektiv, og følsomheten kommer tilbake til hudområdet når denne tiden er passert. Husk at kremen skal påføres minst 30–60 minutter etter tatoveringsøkten for å ha maksimal effekt. Det betyr at tidspunktet er avgjørende når kremen skal påføres. Den bør ikke påføres for sent, men heller ikke for tidlig slik at virkningen avtar under økten. Hvis du vet at tatovøren kan trenge tid til å gjøre seg klar før han går i gang, kan det være en god idé å ta bedøvelseskremen med til tatoveringsstudioet, slik at du kan påføre den til rett tid.

I likhet med alle nye stoffer som legges på huden kan bedøvelseskrem for tatovering medføre mindre bivirkninger, selv om ikke alle vil oppleve disse. En mild reaksjon (blekhet eller rødhet på huden, litt hovenhet, svie eller kløe i begynnelsen) kan forekomme midlertidig på området kremen brukes på. Dette er ikke uvanlig, og bivirkningene vil forsvinne innen kort tid. Hvis du opplever problematiske eller uvanlige bivirkninger, må du stanse bruken av kremen og oppsøke lege eller apoteker så snart som mulig. Hvis du vet at du er plaget med følsom hud, bør du prøve med en liten mengde først. Husk at litt lokalisert rødhet er vanlig når du bruker bedøvelseskrem for tatovering.

Tilbake til Top
Lukk Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.
Wishlist 0
Continue Shopping