BLI EN FORHANDLER

Hvis du driver et uavhengig tatoveringsstudio, en skjønnhetsklinikk eller kanskje en laserklinikk, har du definitivt opplevd kunder som er redde for smerter og som leter etter en måte å lindre dem på. Du kan nå tilby dem bedøvende krem som gjør at behandlingen blir langt mindre smertefull. Som forhandler av Painfree blir du en del av familien, og dette gir deg tilgang til en rekke fordeler. Du kan kjøpe og selge smertefritt til en rimelig pris. Siden du besøker nettstedet vårt, vet du sannsynligvis allerede at Painfree-kremen er det perfekte produktet for smertelindring under tatoveringer, permanent sminke og laserbehandling. I tillegg selges produktet til en rimelig pris og er ekstremt konkurransedyktig.

Få Painfree-kremen til en svært rimelig pris

Når du blir Painfree-forhandler, får du muligheten til å kjøpe Painfree-kremen til en veldig gunstig pris. De fleste av forhandlerne våre har funnet ut at kremen er attraktiv nok til å skaffe mer fordi det er veldig enkelt å selge den. Dette kan også gjelde for ditt tatoveringsstudio. Å kunne tilby kunder det beste innen smertefri behandling er gull verdt. Det spiller ingen rolle om du er en tatovør eller fjerner tatoveringer og hår ved hjelp av laser. Painfree gjør at kundene kommer tilbake, og gir effektiv smertelindring som varer hele økten. Som du ser i nettbutikken, kan du kjøpe pakker med opptil 50 tuber. Hvis du vil ha mer, kan du kontakte oss og få et godt tilbud. Bedøvelseskremen vår anbefales av spa og tatovører over hele landet, og du kan være sikker på at det er en fornuftig investering for virksomheten din.

God fortjeneste med Painfree

Painfree er svært effektiv og kan gi smertefri kosmetisk behandling med lik avkastning på investeringene. Det er svært mange som vil bruke den. Dette gir deg en gyllen mulighet til å øke inntektene når du blir forhandler. Det er ikke behov for mye lagringsplass fordi kremen nesten selger seg selv når den første kunden har prøvd den. Det er en generell antagelse at det ikke finnes noen løsninger for smerter forbundet med tatoveringer og laserbehandlinger, så hvis du kan tilby en nervøs kunde en behandling som blir smertefri, er det definitivt noe mange andre vil benytte seg av. Bli en forhandler av bedøvelseskremen og se hvordan du kan roe ned nye kunder slik at de kommer tilbake til flere økter. 12 års erfaring med smertestillende kremer gjør at du som forhandler får et produkt som virkelig fungerer, noe kundene vil sette pris på.

Lynrask levering

Vi har alltid rikelig med Painfree på lager i Nord-Amerika, så du kan alltid bestille når du trenger det. Hvis du har spørsmål om produktet og om å bli en lokal forhandler, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Kundeservice legger stor vekt på å betjene deg med en gang.

Context Menu is disabled by theme settings.