Hvor mye koster en tatovering?

Hvor mye koster en tatovering?

En tatovering er et unikt kunstverk, og slik selges de også av landets mange tatovører. Det er derfor du sjelden ser tatoveringsartister kreve generiske priser for tatoveringene sine. Nedenfor finner du imidlertid en guide til hva du grovt sett kan forvente av pris, samt hva du bør vurdere i forhold til prisen på din neste tatovering.

Når du har brukt penger på en fin tatovering, er det viktig at du tar vare på den. Med ettervern kan du sikre at kvaliteten er så god som mulig.

Prisen på tatoveringer reguleres etter erfaringen til tatovøren

Som så mye annet i livet er det også kvalitetsforskjell når det kommer til tatoveringer. Tydeligvis har en tatovør med 20 års erfaring noen ferdigheter som en med fem ikke har lært ennå. Dette betyr selvsagt også at prisene blir regulert deretter. Det er bare en naturlig ting. 

Derfor kan det sies at det generelt er fem kategorier av tatoveringsartister:

  • Elever/nybegynnere.
  • Tatovører med 3-5 års erfaring.
  • Tatovører med 5-10 års erfaring.
  • Tatovører med 10+ års erfaring.
  • Populære tatovører. 

I tatoveringsbransjen bygger du et rykte. God publisitet betyr flere kunder, og folk snakker naturligvis med hverandre når de skal anbefale en dyktig og profesjonell tatovør. De fem kategoriene oppført ovenfor bestemmer timeprisen en tatovør har råd til å kreve. En student tar normalt en timepris på DKK 500-800, mens en populær og veletablert tatovør tar en minimumspris på ca. 1200 kr pr time.

Trenger du laget ermer eller andre større motiver?

Etter dette kan du begynne å beregne det selv. Skal du f.eks. har laget en full sleeve, kan du forvente at det tar rundt 30-60 timer å lage. Skal du få laget større motiver – for eksempel et erme – er det lurt å snakke med tatovøren din. Jo større og mer krevende tatoveringen din må være, jo større er sjansen for at du kan få rabatt på totalprisen. Det kan også være en idé å se på ulike muligheter for bedøvelseskrem , slik at opplevelsen blir mest mulig smertefri .

Ønsker du en objektiv vurdering av prisen på din neste tatovering? Kontakt oss da

Vi er selvfølgelig alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål om produktene våre, men også hvis du har et generelt spørsmål angående tatoveringer. Det kan f.eks. være i forhold til priser. Vi kan selvfølgelig ikke gi deg en helt spesifikk pris, som kun din tatovør kan. Men vi kan gi deg en følelse av hvor dyrt vi tror det vil bli. Denne prisen kan du ta med deg i bagasjen når du skal forhandle prisen på din neste tatovering. 
Du kan skrive oss en e-post på [email protected]  , og vi vil komme tilbake til deg senest innen 24 timer. Mesteparten av tiden kommer vi tilbake innen en time. Vi ser frem til å hjelpe deg.

Context Menu is disabled by theme settings.