Smertefri tatovering og kosmetiske behandlinger

Smertefri tatovering og kosmetiske behandlinger

Uansett hvilken behandling du må gjennom, er det spesielt én ting mange frykter, nemlig smerte. Og på toppen av det et inderlig ønske om å bli smertefri.

Ønsker du å være smertefri nesten hver gang du skal til en tatovør eller laserbehandling og ønsker en løsning her og nå, kan du lese FAQ om bedøvelseskremer & lokalbedøvelse av huden.

Skal du på kosmetisk behandling som laser, har du bestilt time for tatovering eller permanent makeup? Vi har samlet noen nyttige, gode råd i denne guiden:

Fordi smerte og smerteoppfatning varierer fra person til person, orker noen ikke tanken på smerten knyttet til nåler, andre opplever store smerter ved å tatovere seg, mens andre har kort smerteterskel for laserbehandlinger, hvor noen tar smertene inn. stiv arm, med ideen om: Ingen smerte, ingen lek.

Våre smerteterskler er like varierende og forskjellige som det finnes mennesker, da vi alle har individuelle oppfatninger av hva smerte er og når smerte oppstår.

Vi har samlet mange gode råd som du kan bruke før du går til en tatovør, kosmetiske behandlinger, eller får piercinger.

Sørg for å få en god natts søvn dagen før behandlingen slik at du er frisk og uthvilt. Kroppen og sinnet ditt vil ha mye bedre forutsetninger for å klare seg godt når kropp og sinn er friske.

Spis godt i dagene frem til behandlingen slik at kroppens energilagre blir fulle. Det anbefales også å spise et godt måltid før behandlingen, så er det lettere for kroppen å holde salt- og sukkerbalansen.

En god måte å holde salt- og sukkerbalansen på er å spise mye frukt, spesielt frukt som inneholder mye C-vitamin. Vitamin C styrker immunforsvaret, noe som vil hjelpe helingsprosessen, i tillegg gir vitamin C en generell økning i velvære.

I tillegg til et godt måltid før behandlingen kan det med fordel tas med litt mat og drikke, spesielt dersom behandlingen strekker seg over lengre tid.

Søtsaker og sjokolade er gode råvarer for å sikre at du ikke blir sukkerkald under prosessen/behandlingen.

Frukt som bananer og sjokolademelk er gode proteiner for å holde kroppen mett og opprettholde sukkerbalansen. Bananer og sjokolademelk brukes av folk som trener hardt for å holde kroppen intakt etter trening. Trener du mye kan du lese her om hvordan du bør trene med en ny tatovering

Du kan også kjøpe brus, som med sukkerinnholdet bidrar til å opprettholde et stabilt blodsukker gjennom hele behandlingen. Fordelen med brus er at de er enkle å innta når du for eksempel ligger nede.

Allerede dagen før du skal i behandling.

Sørg heller for at du holder væskebalansen i orden ved å drikke minst 2 liter vann daglig (gjerne i dagene frem til).

Alkohol tynner ut blodet, og derfor fraråder tatovører å innta alkohol og koffein før behandlingene.

Ved å ha et høyt væskenivå kan du holde huden fuktig, noe som hjelper kroppen bedre å tåle stresset du utsettes for under behandlingen.

Skal du tatoveres vil en god væskebalanse holde på fuktigheten i huden, noe som bidrar til at kroppen er mer mottakelig for blekket.

Ta med underholdningsmateriell, dette kan være lydbøker, musikk, bøker eller filmer. Det er en god måte å ta tankene bort fra selve behandlingen.

Det er ganske mange smertestillende kremer på markedet, og de blir stadig mer populære på grunn av deres smertestillende effekt, som hjelper mange mennesker.

Magisk krem, ingen smerter, Smertefri, bedøvende krem, lokalbedøvelseskrem for huden er bare noen få navn som kan nevnes, for kjært barn har mange navn.

For Smertefrie kremer, som hjelper til med å lindre smerten forbundet med kosmetiske behandlinger, som laser, permanent sminke, tatoveringer og tannlegebesøk, bruk lokalbedøvende kremer.

For uttalelsen; Ingen smerte, ingen spill er i dag et valg du kan ta, for spørsmålet er: hvorfor gå gjennom en smerteperiode når du kan unngå det og likevel komme ut med det samme gode resultatet?

Ovennevnte er en av grunnene til den økende populariteten smertelindrende krem har fått de siste årene.

Magisk krem eller lokalbedøvelseskrem er effektivt mot smerter forårsaket av eksterne behandlinger, som tatoveringer, lasere og piercinger. Lokalbedøvelseskrem virker ved å bedøve nervene i en begrenset periode, noe som hindrer deg i å føle smerte.

Den magiske kremen hindrer smertesignalene i å nå hjernen din, og derfor blir huden din det du kaller følelsesløs.

Forskjellen mellom kremen og lokalbedøvelse med nåler.Lokalbedøvelse med nåler brukes oftest hos legen eller på sykehuset, ved mindre kirurgiske inngrep, hvor det ikke er nødvendig å ligge i full narkose. Verken tatovering eller visse kosmetiske behandlinger krever lokalbedøvelse med nåler, da disse behandlingene ikke regnes som medisinske behandlinger. Å tatovere seg, gjennomgå laserbehandling eller permanent sminke er ikke medisinske behandlinger, der den beste lokalbedøvelsen på huden kan oppnås via magiske kremer.

Mengden smertefri krem som skal brukes avhenger av hvor på kroppen kremen påføres og hvor stort område som skal dekkes. Men en god huskeregel er: bruk alltid rikelig med smertefri bedøvende krem i god tid før behandlingen.

For det er forskjell på tiden før effekten av lokalbedøvelseskremen kan merkes og virke.

Du kan lese mer om tiden Painfree bruker på å jobbe med de enkelte delene av kroppen via vår timeplan her.

Lokalbedøvelseskrem må påføres direkte på hudområdet som skal behandles. Det er viktig at hudområdet er rent og uten skader.
Det anbefales å rense huden ved å fjerne døde hudceller via en naturlig grønnsåpe som er parfymefri og parabenfri.

Det er veldig viktig at lokalbedøvelseskremen ikke tørker ut. For å unngå uttørking kan du pakke hudområdet inn i film slik at området blir lufttett, noe som også hindrer smuss i å legge seg i den fuktige kremen.

Som med mange andre produkter, som hårfarge som har aktive ingredienser, anbefales det å gjennomføre en liten test for å være sikker på at du ikke får allergiske reaksjoner på produktene. Samme anbefaling gjelder smertestillende krem, da kremen har aktive ingredienser.

Med Painfree følger det med instruksjoner som er skrevet i instruksjonene som følger med i pakken. Sørg alltid for å følge instruksjonene og husk at Painfree krem kun er til ekstern bruk og ikke kan brukes til andre formål.

Med riktig bruk, til rett tid, kan du se frem til en smertefri behandling, uten unødvendig smerte ved tatovering, til laser eller kosmetisk behandling.

Context Menu is disabled by theme settings.